Lid worden

Om lid te worden moet je het inschrijfformulier invullen. Hij moet met pen ondertekend zijn, de rest kun je digitaal invullen. Ingevulde formulieren kunnen worden gemaild naar secretaris@gssvmoddervet.nl of kunnen worden ingeleverd bij een bestuurslid. Daarnaast zit er in de Moddervetmap in het hokje op de baan lege inschrijfformulieren en kunnen ingevulde versies in diezelfde map geplaatst worden.

Hier inschrijfformulier kan hier gedownload worden.

 

Als nieuw lid bij Moddervet zijn er natuurlijk wel een aantal zakelijke dingen die je moet weten. Hieronder staan wat informatie over de gang van zaken binnen de vereniging. Bij vragen mail naar bestuur@gssvmoddervet.nl

Communicatie

Binnen Moddervet wordt er op een aantal manieren gecommuniceerd. Allereerst wordt er regelmatig een nieuwsbrief rond gestuurd. Deze bevat alle belangrijke en nieuwe informatie van dat moment. Lees hem dus goed of in ieder geval, kijk de onderwerpen door of er iets interessants voor jou tussen zit. Deze nieuwsbrief wordt ook uitgeprint en opgehangen in het hok bij de baan. Dus bij de training kun je hem ook nog even bekijken.

Een tweede middel dat veelvuldig gebruikt wordt is Facebook. In onze besloten groep worden onder anderen evenementen gemaakt en berichten van het bestuur gepost. Naast onze eigen besloten Facebook groep hebben we ook een groep samen met SVG. In deze groep worden gezamenlijke interessante berichten gepost zoals bijvoorbeeld aanpassingen van trainingstijden, carpoolberichten voor naar een wedstrijd en wedstrijduitslagen.

Naast deze twee belangrijke communicatiemiddelen zijn er natuurlijk ook andere middelen in gebruik zoals watsapp groepen en deze website.

Activiteiten

Af en toe wordt er binnen de vereniging een activiteit georganiseerd. Deze activiteiten kunnen bijvoorbeeld uitwisselingen zijn met andere verenigingen en ook wordt er ieder jaar een Moddervette kroegentocht georganiseerd. Naast deze activiteiten hebben we een maandelijkse DAB, een Donderdag Avond Biertje. Deze borrels zijn in de wintertijd in een kroeg in het centrum, bij mooier weer zijn de DABjes op de baan na de training waarbij leden zelf wat meenemen.

Kleding

Voor survivalrun heb je natuurlijk een goede outfit nodig. Hiervoor krijgt ieder lid een Moddervet trainingsshirt. Mocht je deze nog niet hebben gehad, mail dan naar bestuur@gssvmoddervet.nl.

Regelmatig is er de optie om tights via de vereniging te kopen. Dit zijn over het algemeen schappelijk geprijsde tights met daarop ons logo. Deze zorgen er ook voor dat iedereen goed herkenbaar is tijdens wedstrijden! Samen met het shirt heb je verder een mooie Moddervette outfit voor de trainingen!

 Verzekering

Sportblessures probeer je natuurlijk altijd te voorkomen, maar niet altijd lukt dat. Over het algemeen vallen sportblessures onder je eigen zorgverzekering. Survivalrun valt echter, onder meer vanwege de hoogte van bepaalde hindernissen, onder de categorie risicosporten. Mocht er dus iets gebeuren tijdens een survivalrun of tijdens een training dan heb je een aanvullende verzekering nodig.

De survivalbond heeft daarom een verzekering voor al zijn leden en aangesloten verenigingen. Ze controleren de hindernissen van zowel de runs als van de trainingsbanen en zolang die goedgekeurd zijn en het lid plus de vereniging zijn verbonden met de survivalbond, is de verzekering in orde.  Als je echter geen bondslid bent, betekent dat dat je niet verzekerd bent en je officieel niet mag trainen. Als er dus wat gebeurt waardoor je bijvoorbeeld medische kosten krijgt en/of arbeidsongeschikt wordt dan heb je een groot probleem. Mocht je nog geen lid zijn van de survivalbond, dan kun je dat hier worden: survivalbond.nl.